Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang is gevestigd aan de Bonnweg, ongeveer 5 minuten lopen vanaf het kinderdagverblijf. Deze groep is geschikt voor maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 4- 12 jaar. De kinderen worden van school gehaald en lopen met een pedagogisch medewerker naar de locatie. De kinderen van scholen die buiten loopafstand zijn, worden met de auto gehaald. Op de groep kunnen de kinderen lekker ontspannen na een dag school. Het is vrije tijd, dus niks moet en veel mag! Natuurlijk zijn er bepaalde afspraken gemaakt die voor iedereen gelden.

Op de locatie staat een lange tafel waar we gezellig met z’n allen aan kunnen zitten om de dag te bespreken. Er zijn bepaalde hoeken waar de kinderen in kunnen spelen en er is een ‘chillkamer’. Buiten spelen doen wij graag, we bezoeken dan ook regelmatig de speeltuinen hier in de buurt.

In de vakanties en op studiedagen zijn de kinderen de gehele dag welkom. Deze tijd besteden wij dan graag aan leuke dingen ondernemen, zoals op uitstapje gaan. Denk hierbij aan de kinderboerderij, het park of een (indoor) speeltuin.

Van te voren delen wij onze vakantieplanning met de

ouder(s)/ verzorger(s) en de kinderen, maar natuurlijk is er altijd ruimte om te improviseren en om in te spelen op de behoeften van de kinderen.

Onze voordelen

All inclusive formule
Scherpe tarieven
Kleine groepen
Flexible openingstijden
Persoonlijk & Betrokken
Professioneel & Kwaliteitsgericht
Direct contact

of bel naar 010 - 751 48 81