Ruime openingstijden

Zowel de kinderen voor het kinderdagverblijf als voor de buitenschoolse opvang kunnen vanaf 06:00 uur terecht. De kinderen kunnen rustig nog even wakker worden en eventueel ontbijten. Als de kinderen gelijk willen spelen, mag dit natuurlijk ook.

Om 18:00 uur sluiten wij de deuren en wij verwachten dan ook dat alle kinderen zijn opgehaald. Heeft u langer opvang nodig? Dan is dit bespreekbaar met de directie. Omdat wij om 09:00 uur starten met het dagprogramma, verwachten wij voor die tijd alle kinderen binnen.
Tussen 12:00 uur en 12:30 uur worden de kinderen die gebruik maken van halve dagopvang gebracht en/of gehaald en tussen 14:30 uur en 18:00 uur kunnen de kinderen van de hele dagopvang worden opgehaald. Door de haal- en brengtijden af te bakenen, creëren wij rust op de groep. Mocht er afgeweken moeten worden van deze tijden, kan dit in overleg met de pedagogisch medewerkers.

De buitenschoolse opvang is geopend buiten de schooltijden om. ‘s Morgens worden de kinderen naar school gebracht. Na school halen wij de kinderen weer op. Tijdens studiedagen en vakanties is de buitenschoolse opvang ook de gehele dag geopend. Heeft u geen opvang nodig tijdens de vakantie? Dan betaalt u daar uiteraard ook niet voor.

Onze voordelen

All inclusive formule
Scherpe tarieven
Kleine groepen
Flexible openingstijden
Persoonlijk & Betrokken
Professioneel & Kwaliteitsgericht