Facilitair medewerker

Voor onze kleinschalige kinderopvang zijn wij op zoek naar een facilitair medewerker voor 5 ochtenden per week of als gedeelde functie. Je werkt ter ondersteuning van de pedagogisch medewerkers, zodat zij zich kunnen focussen op de kinderen. Jouw verantwoordelijkheid ligt onder andere in de keuken.

Wie ben jij?

Je hebt een pro-actieve houding en een zelfstandige instelling. Wanneer je weet wat je moet doen, voer je dit naar behoren uit. Je komt zelf met ideeën en overlegt met collega’s en leidinggevende. Jouw werkzaamheden bestaan uit het fruit klaarmaken en warme maaltijd bereiden voor 4 groepen kinderdagverblijf en 1 groep BSO (alleen op woensdag en vrijdag en in vakanties). Verder denk je mee over het weekmenu en de boodschappenlijst. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet, ondersteun je bij het wassen en de vaatwasser. Dit pak je zelf op naar eigen inzicht.
Je hebt kennis van hygiëneregels en voedselbereiding.
Ondanks dat je zelfstandig kan werken, durf je ook vragen te stellen en te overleggen met leidinggevende en collega’s.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige organisatie, bestaande uit vier kinderdagverblijfgroepen (verdeeld over twee locaties) en een BSO- groep. Alle locaties zijn gevestigd in Vlaardingen Holy, op loopafstand van elkaar. Beide kinderdagverblijf-locaties bestaan uit een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (0-4) jaar. De BSO heeft één verticale groep (4-12 jaar).
Het is voor ons belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren waarin alle kinderen (en medewerkers) zichzelf kunnen zijn en zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Directrice en locatiemanager zijn vrijwel dagelijks aanwezig op de locaties en kennen alle kinderen en ouders.
Dagelijks bieden wij vers fruit, een warme maaltijd en gezonde tussendoortjes aan.

Wat bieden wij?

Je komt in een klein, hecht en gezellig team. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar als het goed gaat, maar ook als iets anders kan. We staan klaar voor elkaar en denken met elkaar mee. We zijn één organisatie en doen het samen!
Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Kinderopvang.

 

Solliciteren kan per e-mail naar s.vandalum@hetdroompaleisje.nl. Vergeet jouw CV en motivatiebrief niet!