Babyspecialist

Voor onze babygroep zijn wij op zoek naar een babyspecialist voor 3-4 dagen per week (dagen in overleg). Als babyspecialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verzorging en activiteiten van de kinderen van 0-2 jaar. Je bent een toegevoegde waarde als het gaat om babysignalen, sensomotorische activiteiten en rust op de groep.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met ervaring op een babygroep of met baby’s (bijvoorbeeld op een verticale groep). Je heb baby-scholing gevolgd die voldoet aan de kwaliteitseis vanuit de wet IKK. Je straalt rust uit en kan goed omgaan met stress en drukke momenten. Op deze drukke momenten weet jij prioriteiten te stellen. Je kijkt verder dan alleen de verzorging en je haalt er voldoening uit om alle kinderen elke dag iets bij te brengen. Communicatie is erg belangrijk, zowel met de kinderen als met collega’s, leidinggevenden en ouders. Als jij onze nieuwe collega wordt, verwachten wij dan ook een goede, duidelijke communicatie en openheid om feedback te ontvangen.
Je biedt structuur aan, maar je kan ook flexibel zijn en improviseren wanneer dit nodig is.
Verder vinden wij het belangrijk dat je je eigen kwaliteiten kent, zodat wij deze optimaal kunnen inzetten op de groep. Omdat je niet overal goed in kan zijn, vinden wij het fijn als je je eigen leerpunten kent.
Als vast gezicht van de groep krijg je je eigen mentorkinderen die je gaat observeren volgens de KIJK!- methode. Je zorgt ervoor dat je observeert en rapporteert volgens planning en je voert 10- minuten gesprekken met ouders. Eventueel geef je een advies of doorverwijzing.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige organisatie, bestaande uit vier kinderdagverblijfgroepen (verdeeld over twee locaties) en een BSO- groep. Alle locaties zijn gevestigd in Vlaardingen Holy, op loopafstand van elkaar. Beide kinderdagverblijf-locaties bestaan uit een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (0-4) jaar. De BSO heeft één verticale groep (4-12 jaar).
Het is voor ons belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren waarin alle kinderen (en PM’ers) zichzelf kunnen zijn en zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Directrice en locatiemanager zijn vrijwel dagelijks aanwezig op de locaties en kennen alle kinderen en ouders.
Onze pedagogisch medewerkers krijgen de vrijheid om de groep in te richten zoals zij dat fijn vinden en om met ideeën te komen die het werken met de kinderen ten goede komen.

Wat bieden wij?

Je komt in een klein, hecht en gezellig team. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar als het goed gaat, maar ook als iets anders kan. We staan klaar voor elkaar en denken met elkaar mee. We zijn één organisatie en doen het samen!
Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Kinderopvang.

Solliciteren kan per e-mail naar s.vandalum@hetdroompaleisje.nl. Vergeet jouw CV en motivatiebrief niet!