All-round pedagogisch medewerker

Voor onze locaties in Vlaardingen Holy zoeken wij een all-round pedagogisch medewerker. Je wordt ingezet op één van de 4 kinderdagverblijfgroepen en/of op de BSO (uren en dagen in overleg).

Het karakter van deze functie is flexibel, maar je weet van te voren waar je wordt ingezet. Vanwege de kleinschaligheid van de organisatie, ken je binnen no time alle collega’s, kinderen en ouders.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren, all- round pedagogisch medewerker. Je hebt ervaring met kinderen in de leeftijd 0-4 jaar en/of 4-12 jaar. Je weet wat er van je verwacht wordt en je handelt pro-actief. Je durft vragen te stellen en te overleggen met collega’s. Omdat je niet belast wordt met extra taken, zoals het mentorschap, kan je je volledig focussen op het werken op de groep en de locatie. Je voelt je wel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de groep waar je op dat moment werkt, maar ook voor de hele locatie. Zo maak je bijvoorbeeld niet alleen je eigen tafel schoon, maar ook die van de andere groep (en andersom gebeurt dit uiteraard ook).

Je communiceert duidelijk met collega’s, leidinggevende en ouders/verzorgers en natuurlijk met de kinderen.

Je biedt structuur en volgt ons dagritme, maar je weet ook te improviseren waar dit nodig is. Wanneer je merkt dat de kinderen ergens behoefte aan hebben, signaleer je dit en speel je hierop in. Bijvoorbeeld door een beweegactiviteit aan te bieden als de kinderen beweeglijk zijn, of juist door een rustmoment te creëren.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige organisatie, bestaande uit vier kinderdagverblijfgroepen (verdeeld over twee locaties) en een BSO- groep. Alle locaties zijn gevestigd in Vlaardingen Holy, op loopafstand van elkaar. Beide kinderdagverblijf-locaties bestaan uit een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (0-4) jaar. De BSO heeft één verticale groep (4-12 jaar).

Het is voor ons belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren waarin alle kinderen (en PM’ers) zichzelf kunnen zijn en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Directrice en locatiemanager zijn vrijwel dagelijks aanwezig op de locaties en kennen alle kinderen en ouders.

Onze pedagogisch medewerkers krijgen de vrijheid om de groep in te richten zoals zij dat fijn vinden en om met ideeën te komen die het werken met de kinderen ten goede komen.

Wat bieden wij?

Je komt in een klein, hecht en gezellig team. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar als het goed gaat, maar ook als iets anders kan. We staan klaar voor elkaar en denken met elkaar mee. We zijn één organisatie en doen het samen!

Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Kinderopvang.

 

Solliciteren kan per e-mail naar s.vandalum@hetdroompaleisje.nl. Vergeet jouw CV en motivatiebrief niet!