All inclusive formule

Voor de allerjongsten is er flesvoeding aanwezig. Mocht er dieetvoeding nodig zijn, kan het voorkomen dat wij vragen om dit wel mee te nemen omdat het bij ons anders over datum gaat.

In overleg bieden wij fruithapjes, warme maaltijd en/of brood aan. Wij passen ons aan het kind en aan uw wensen aan. Is het kind nog niet toe aan een broodmaaltijd? Dan geven wij dit niet. Merken wij dat het kind hier wel behoefte aan heeft? Dan overleggen wij dit om vervolgens te bepalen of we het gaan aanbieden of niet.

Dagritme

Om 09:00 uur zijn alle kinderen binnen en dan openen we de dag, heten iedereen welkom, zingen een liedje en doen een activiteit. ‘s Morgens rond 09:30 uur gaan wij aan tafel voor het fruitmoment. De kinderen krijgen vers fruit aangeboden en wat te drinken. De kinderen die nog geen fruit eten, worden wel bij het tafelmoment betrokken zodat zij deel uitmaken van de groep.

Rond 11:30 uur is het tijd voor de warme maaltijd met een bekertje melk of water. Het weekmenu wordt van te voren bekend gemaakt, zodat u altijd op de hoogte bent wat er gegeten wordt. De warme maaltijd voor elke dag vers bereid.

Om ongeveer 15:00 uur bieden wij een tussendoortje aan en wat te drinken. Dit tussendoortje kan bijvoorbeeld een rijstwafel, cracker, ontbijtkoek of een traktatie van een jarig kindje zijn.

Bij warm weer bieden wij tussendoor extra water aan.

In de vakanties gaan we ook wel eens op uitstapje, hier hoeft u niets extra’s voor te betalen!

All inclusive formule

Scherpe tarieven

Kleine groepen

Dagelijks verse warme maaltijd

Persoonlijk & Betrokken

Professioneel & Kwaliteitsgericht

Slapen

Ieder kind krijgt hier een eigen bedje, met hoeslaken en een slaapzak/dekentje. De kinderen onder 2 jaar slapen in een eigen slaapzak en de kinderen daarboven krijgen een dekentje. Er zijn reservespenen en knuffels aanwezig, maar veel kinderen vinden het fijn om een speen of knuffel van thuis mee te nemen. Deze bewaren wij dan in een spenenbakje en/of luizenzak. Ieder kind heeft een eigen luizenzak waarin de jas, tas en andere spullen in kunnen worden opgeborgen. Op deze luizenzak zit een kaartje met de naam van het kind en een plaatje erop. Zo weet een kind die nog niet kan lezen bijvoorbeeld wel dat het kaartje met de hond erop van hem of haar is.